Send en besked
Ring os op
Isokern

Isokern og keranova

Vi sørger for montering af isokern i København og resten af Nordsjælland

Hos Aut. Skorstensfejermester Christian Bast i Stenløse tilbyder vi montering af Isokern af pimpstensbeton i København, Helsingør, Slangerup samt alle andre steder på Sjælland. Pimpstensbeton er ideelt til at forbedre brændselsøkonomien og forhindre løbesod.

Montering af Isokern er med andre ord en isolering, som kan holde en stor gammel skorsten varm, Samtidig reducerer det skorstenens indvendige diameter. Vi er altid klar til at forklare mere omkring fordelene, så du kan altid ringe til os på +45 47 17 00 08.

Keranova er alternativet til montering af isokern

​Et Isokernrør består af pimpstensbeton, og pimpsten er en form for lava med mange små luftceller. Kombinationen af lava og luftceller gør røret velegnet til isolering af skorstene.

Montering af Isokern vil typisk være tilstrækkeligt, men hvis der er tale om fyring, hvor temperaturen kan variere ekstremt, så bør nedsænkningsrøret være af keramik (Keranova).

Montering af Isokern eller Keranova gør, at skorstenen kan tåle de høje temperaturer ved en skorstensbrand. Det særlige ved Keranova er, at det også kan tåle fugtig og syreholdig røg. Det opstår typisk ved effektive fyr, hvor røggassen normalt er meget afkølet.

​Kontakt os for at høre mere om foring af skorstene

​Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om skorstensforing, og hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder naturligvis altid at hjælpe dig med at finde en løsning, der passer til din skorsten.

Du kan ringe til os på telefon +45 4717 0008 for at aftale nærmere, eller du kan sende en e-mail til os på bast@skorstensfejeren.dk. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og tilbyde rådgivning og vejledning.

isokern København