Send en besked
Ring os op
Indregulering af ventilation

Indregulering af ventilation

Et godt indeklima består af ren luft.  Ved indregulering af ventilation sikres det, at luftmængden bliver fordelt korrekt i huset. Vi kan hjælpe med dette i København, Storkøbenhavn og Nordsjælland. Kontakt os i dag og få forbedret dit indeklima såvel som en forlængelse af levetiden på dine ventilationskanaler og ventilationsrør.

Indstilling af ventilationsanlægget

Ved indregulring bliver ventilationsanlægget indstilles,  så det giver den korrekte ind- og udblæsning i alle opholdsrum.  Sidegevinsten ved et korrekt indstillet anlæg er: mindre støj samt minimal slitage på ventilatorerne.

Et sundt indeliv er et velfungerende ventilationsanlæg. Dette sikres ved regelmæssig ventilationsrens, rengøring af kanalsystemet og en indregulering.

Kontakt os for et tilbud på indregulering af ventilation

Kontakt os for et uforpligtende tilbud via vores kontaktformular. Du er også velkomment til at ringe til os på +45 47 17 00 08 eller sende en mail bast@skorstensfejeren.dk. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål og give dig et uforpligtende tilbud på en løsning, der passer til dine behov. Vi vægter vores service højt, og du kan være sikker på, at du får både kvalitet og god kommunikation hos Aut. Skorstensfejermester Christian Bast.