Om os

Om Skorstensfejermester Christian Bast

Vi servicerer borgerne i distrikt Stenløse, Slangerup, Hillerød samt Allerød med lovpligtigt skorstensfejerarbejde.

Vores opgave som skorstensfejer er, at sikre borgerne mod brand og forgiftningsulykker samt give rådgivning i forbindelse med vedligeholdelse af eksisterende skorstene og ildsteder. Derudover rådgiver vi omkring indretning af fyrrum, installation af ildsteder og skorstene samt rådgiver i fyringsteknik, for at du som forbruger får mest ud af dit ildsted og dermed opnår den bedste fyringsøkonomi og det sundeste miljø.

Vores mål er, at borgerne får en god oplevelse af vores besøg kombineret med faglig rådgivning i øjenhøjde.

Vi er medlem af Skorstensfejerlauget, som er en innovativ brancheorganisation som alle landets autoriserede skorstensfejermestre er medlem af. Vi er derfor underlagt Skorstensfejerlaugets kvalitetssikring.

Skorstensfejerfirmaet er et moderne firma, der bygger på gamle håndværks traditioner. Medarbejderne får løbende efteruddannelse, så de altid er på forkant med lovgivningen. I 2018 tog Skorstensfejermester Christian Bast en uddannelse som certificeret brandrådgiver for at kunne yde den bedste rådgivning i forhold til brandsikring af fyrrum.

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning omkring opstilling og installering af skorsten/aftræk og ildsteder, ved fyrtekniske spørgsmål eller hvis du har andre fagrelevante spørgsmål.