Send en besked
Ring os op
Skorstensforing

Skorstensforing øger skorstenens levetid

Få skorstensforing af Aut. Skorstensfejermester Christian Bast i København og Nordsjælland

Hos Aut. Skorstensfejermester Christian Bast i Stenløse laver vi alle former for skorstensforing i København, Helsingør, Slangerup samt resten af Sjælland. Formålet med en moderne skorstensforing er blandt andet at undgå kondens og løbesod. Samtidig er formålet at øge skorstenens levetid.

Et moderne ildsted behøver en skorstensforing

​En skorsten skal naturligvis passe sammen med det tilsluttede ildsted. En forkert dimensionering på en skorsten kan føre til en dårlig forbrænding. I så fald kan der være risiko for kulilteforgiftning i boligen. Derfor er det meget vigtigt, at arbejdet udføres korrekt og af en autoriseret skorstensfejermester.

Derudover er det nødvendigt med skorstensforing, fordi moderne ildsteder har en lav røggastemperatur. En lav røggastemperatur kan føre til skadelig kondens og løbesod, og det vil øge risikoen for skorstensbrand.

Vi tilbyder montering af forskellige typer af skorstensforing såsom:​

null

ISODOR

Læs mere her

null

Isokern

Læs mere her

null

Stål/plast -foring

Læs mere her

null

Kameriainspektion

Læs mere her

null

Tæthedsprøvning

Læs mere her

null

Kontakt os

Kontakt os her

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Derfor accepterer vi heller ikke arbejdsopgaver, hvor vi ikke må udføre et korrekt stykke arbejde. Kvalitet er vigtig, men det er prisen også, og derfor lægger vi vægt på at give den rigtige pris på alt vores arbejde.​​

​Kontakt os for at høre mere om foring af dine skorstene

​Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om skorstensforing, og hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder naturligvis altid at hjælpe dig med at finde en løsning, der passer til din skorsten.

Du kan ringe til os på telefon +45 4717 0008 for at aftale nærmere, eller du kan sende en e-mail til os på bast@skorstensfejeren.dk. Med adresse i Stenløse kører vi ofte i København, Hillerød, Allerød og Nordsjælland.