Ventilationsrensning

Vi renser og installere alt fra brændeovn filter til røgsuger i København og resten af Nordsjælland

Rensning af ventilationsanlæg og kanalsystemer er ofte overset. Installation af vigtige elementer som brændeovn filter og røgsuger kan være en stor hjælp.
Alle taler om velvære og et sundt indeklima. I gamle dage vidste alle, at der skulle luftes godt ud i hjemmet for at sikre et sundt indeklima. I dag er det et ventilationsanlæg, der under kontrolleret drift sørger for det korrekte luftskifte og filtrerer de sundhedsskadelige partikler fra. Hos Aut. Skorstensfejermester Christian Bast har vi specialiseret os i at rense og servicere dit ventilationsanlæg, så det fungerer optimalt. Vi bestræber os altid på at give en god kunde oplevelse. Vi er meget kvalitets bevidste og går aldrig på kompromis med arbejdets udførsel.

Vi tilbyder rensning i villaer, virksomheder, restauranter, etageejendomme, hospitaler, skoler, daginstitutioner og kontorer. Beskidte kanaler og armaturer samt manglende indregulering fører naturligvis til en større eller mindre funktionsnedsættelse, og det kan i visse tilfælde få anlægget til at virke imod hensigten. Omvendt vil et velfungerende anlæg give et mærkbart bedre indeklima.

Konsekvensen af et misligholdt anlæg kan være:

  • Dårligt indeklima
  • Øget energiforbrug
  • Høj luftfugtighed med risiko for råd og skimmelsvamp
  • Øget brandfare via potentiel brandspredning i ejendommen
  • Samt øget risiko for bakterievækst.

Vi kan tilbyde fast service aftale på dit ventilationsanlæg til en fast lav pris. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

null

Indregulering

Læs mere her

null

Industri Emfang

Læs mere her

null

Skimmelsanering

Læs mere her

null

Tørretumbleraftræk

Læs mere her

null

Villa ventilation

Læs mere her

null

arbejdsmetoder

Læs mere her

​Kontakt os for at høre mere om ventilations rensning

​Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om ventilations rensning, og hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder naturligvis altid at hjælpe dig med at finde en løsning, der passer til din skorsten.

Du kan ringe til os på telefon +45 4717 0008 for at aftale nærmere, eller du kan sende en e-mail til os på bast@skorstensfejeren.dk.