Send en besked
Ring os op

Ventilationsrens

Vi tilbyder ventilationsrens i København og Nordsjælland

Søger du rensning af ventilation – også tidligere kaldt genveks rens? Rensning af ventilationsanlæg, rensning af ventilationskanaler og rensning af ventilationsrør er ofte overset. Få en professionel ventilationsrens i København, Hillerød og resten af Sjælland. 

Alle taler om velvære og et sundt indeklima. I gamle dage vidste alle, at der skulle luftes godt ud i hjemmet for at sikre et sundt indeklima. I dag er det et ventilationsanlæg, der under kontrolleret drift sørger for det korrekte luftskifte og filtrerer de sundhedsskadelige partikler fra.

Installation af vigtige elementer som brændeovn filter og røgsugere kan være en stor hjælp.

Alle former for ventilationsrens

Vi tilbyder rensning i villaer, virksomheder, restauranter, etageejendomme, hospitaler, skoler, daginstitutioner og kontorer. Beskidte kanaler og armaturer samt manglende indregulering fører naturligvis til en større eller mindre funktionsnedsættelse, og det kan i visse tilfælde få anlægget til at virke imod hensigten. Omvendt vil et velfungerende anlæg give et mærkbart bedre indeklima.

Genveks rens = resning af ventilationsanlæg, ventilationsrør og ventilationskanaler

Hos Aut. Skorstensfejermester Christian Bast har vi specialiseret os i at servicering og rensning af ventilation også kalder genveks rens. Om det er rensning af ventilationsanlæg, rensning af ventilationsrør eller rensning af ventilationskanaler, så kan vi hjælpe dig. Vi bestræber os altid på at give en god kunde oplevelse. Vi er meget kvalitets bevidste og går aldrig på kompromis med arbejdets udførsel.

Konsekvensen af et misligholdt ventilationsanlæg kan være:

  • Dårligt indeklima
  • Øget energiforbrug
  • Høj luftfugtighed med risiko for råd og skimmelsvamp
  • Øget brandfare via potentiel brandspredning i ejendommen
  • Samt øget risiko for bakterievækst.

Få en serviceaftale på resning af ventilation / Genveks rens

Vi kan tilbyde fast service aftale på dit ventilationsanlæg til en fast lav pris. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

null

Indregulering

Læs mere her

null

Industri Emfang

Læs mere her

null

Skimmelsanering

Læs mere her

null

Tørretumbleraftræk

Læs mere her

null

Villa ventilation

Læs mere her

null

arbejdsmetoder

Læs mere her

​Kontakt os for at høre mere om ventilationsrens / genveks rens

​Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om rensning af ventilation / genveks rens, og hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder naturligvis altid at hjælpe dig med at finde en løsning, der passer til din skorsten.

Du kan ringe til os på telefon +45 4717 0008 for at aftale nærmere, eller du kan sende en e-mail til os på bast@skorstensfejeren.dk.

Få rensning af ventilationsanlæg, ventilationskanaler og ventilationsanlæg i København, Hillerød og resten af Sjælland

Fra vores adresse i Stenløse kører vi ofte i København, Storkøbenhavn, Hillerød og Nordsjælland. Vi betjener dog kunder på hele Sjælland, så kontakt os endelig for at høre mere!